ceturtdiena, 2013. gada 18. aprīlis

Sagaidu pavasari ar Essence's acu zīmuļiem

Pēdējo reizi iegriežoties Drogās paķēru šos divus Essence's acu zīmuļus. Pavasarim iestājoties gribējās, ko spilgtāku un pamanāmu. Tāpēc iegādājos šos divus. 




Abi maksāja 1,20 Ls, tātad par abiem iztērēju 2,40 Ls, manuprāt, ļoti ekonomiski. Aši izstāstīšu par švammi, kas ir fonā, tā patiesībā nav nekāda švamme, tas virtulis matiem, lai izveidotu skaistu un formīgu copi, jau kādu laiku vēlējos šādu lietiņu iegādāties, tā sanāca, ka staigājoties pa Maximu pamanīju, ka rotaslietām un aksesuāriem 40% atlaides, tātad matu virtuli nopirku pa 0,83 Ls, parastā cena 1,39 Ls. 
Bet tagad par acu zīmuļiem iegādājos toni 17 Tu-Tu-Touquise un 15 Bling- Bling. Uz produkta rakstīts - ilgnoturīgs acu zīmulis, īpaši mīksts un viegli uzklājams. Es pat varētu teikt, ka zilais zīmulis ir pārāk mīksts, jo atbraucot mājās gribēju vēlreiz papriecāties par skaistajām krāsām, mēģinot zilo zīmuli uz rokas tas nolūza, varbūt es par daudz biju izskrūvējusi ārā, bet nu šādi man sanāca. Bet tā zīmulis ir tiešām mīksts, nav stipri jāspiež, lai uzvilktu līniju. Noturība arī ir ļoti labi, jo uzklāju zīmuli bez acu ēnu bāzes un tā noturējās 5 stundas, manuprāt, tas ir samērā daudz.




Augšā ir bez bāzes, bet apakšējie svatči ir ar bāzi. Uzreiz var pamanīt, ka krāsa ir dzidrāka un spilgtāka. Kopumā esmu apmierināta, pigmentācija ir laba, zilajam zīmulim varēja būt stiprāka pigmentācija, bet par šādu cenu pigmentācija ir laba. 

JAUKU DIENU! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru