svētdiena, 2013. gada 7. aprīlis

Iepirkos.

Izlasot šo rakstu - http://velvetmimosa.blogspot.com/2013/04/atlaizu-info.html biju tik ieintriģēta, ka nākošajā dienā devos uz Maximu un iepirku šo to. 


Maximā nopirku trīs produktus:
1. ''Organic Therapy'' nomierinoša sejas maska ar organisko babassu eļļu. 1.25 Ls
2. ''Organic Therapy'' attīroša sejas maska ar organisko baltās trifeles ekstraktu. 1.25 Ls
3. ''Organic Therapy'' poras sašaurinošs serums ar organisko manukas eļļu. 2.49 Ls
Ceturto produktu nācās meklēt aptiekā, jo pēdējā laikā mēdza uzmesties sāpīgās zemādas pumpas. Internetā veicu izpēti un secināju, ka ir jārīkojas un jāsāk šīs pumpas ārstēt, lasot atsauksmes sapratu, ka vēlos iegādāties Akne BP 5, kas ir piņņu ārstēšanas emulsija, kuras sastāvā ir 5% benzilperoksīda. Aptiekā teica, ka es esot nopirkusi pēdējo un šo emulsiju vairs neražos, būs kaut kas cits vietā. Kādi prieki, jo internetā atsauksmēs bija rakstīts, ka tieši ar šī emulsija palīdzējusi daudziem tikt vaļā no pumpām, kas traucēja dzīvot.  
55 ml produkta maksā 5.48 lati. Lietoju jau divas dienas un esmu sajūsmā pumpu stāvoklis uzlabojas ļoti strauji.
Vēl iegādājos divas lietas, kuras aizmirsu nofotografēt, bet tās ir ''Lilibe'' vates plāksnes, iepakojumā ir 120 vates diski, kas maksāja 0.99 Ls un ''Watsons'' kosmētikas sūkļu komplektu, kurā ir 4 sūkļi, kas kopā maksā 0.99 Ls. 
P.S. Atvainojos par bildes šausmīgo kvalitāti, bildēju ar telefonu, jo fotoaparāts vēl joprojām nav salabots un laikam arī netiks salabots, jāiegādājas jauns. 

LAI JUMS JAUKA DIENA!

2 komentāri:

  1. Gaidīšu atsauksmi par attīrošo masku :)
    Un lūdzu noņem šo kodēto komentēšanas veidu.

    AtbildētDzēst